Știri

Alertă pentru toți părinţii! În premieră pe un canal Disney, un episod dintr-un serial difuzat acum câteva zile a înfățișat câteva săruturi între homosexuali

todayMarch 12, 2017 17

Background
share close

Imagini cu personaje populare de acelaşi sex din desene animate care se sărută a determinat grupul Un Milion de Mame să lanseze o petiţie împotriva gigantului Disney. În acelaşi timp, evangheliştii Ray Comfort şi Ken Ham au invitat copiii să vină să viziteze parcul tematic ce are în centru o replică la Arca lui Noe ca alternativă, scrie portalul The Christian Post.

“Alertă pentru toţi părinţii! În premieră pe un canal Disney, un episod dintr-un serial difuzat acum câteva zile a înfăţişat câteva săruturi între homosexuali”, a spus un anunţ al Un Milion de Mame prin care s-a iniţiat şi petiţia, ce a şi înregistrat 32.000 semnături în scurt timp.

Un episod recent din “Steaua împotriva forţelor întunericului” a arătat cupluri homosexuale care se sărută la un concert al unei formaţii de băieţi, despre care s-a afirmat că ar fi prima dată când afecţiunea între personaje homosexuale ar apărea într-un desen Disney.

Grupul conservator susţine că Disney s-ar afla de ceva timp “sub presiune” din partea comunităţii de homosexuali şi lesbiene ca să prezinte în desenele lor animate personaje angajate în relaţii homosexuale.

“Acesta este ultimul loc unde părinţii s-ar gândi că un copil ar putea vedea imagini ce prezintă conţinut privind orientarea sexuală. Chestiuni de această natură sunt introduse prea devreme şi prea curând şi devin extrem de obişnuite şi inutile, “ se afirmă în petiţie.

Disney s-a apărat spunând că nota lor distinctivă a fost ”întotdeauna incluziunea, cu poveşti ce reflectă acceptarea şi toleranţa şi care sărbătoresc diferenţele ce fac personajele noastre unice într-un mod minunat.”

Lideri creştini precum Ken Ham, un creaţionist susţinător al teoriei pământului tânăr care este şi director al parcului tematic Arca lui Noe din Kentucky, îndeamnă părinţii să nu sprijine această companie nebiblică.

“Ei redefinesc familia – vreţi ca copii voştri să fie influenţaţi de Disney?”, i-a întrebat Ham pe părinţi într-o postare pe Facebook.

“Duceţi-vă copiii la distracţie într-un loc potrivit pentru familie cum ar fi parcul Arca lui Noe şi Muzeul Creaţiei,” i-a încurajat el. “Aceste două atracţii onorează familia şi respectă Cuvântul lui Dumnezeu pe toate planurile, inclusiv pe cel al căsătoriei.”

Ray Comfort, din partea organizaţiei Living Waters Publications, a susţinut aceeași opinie şi a scris: “În loc să vizitaţi Disney, mai bine mergeţi să vizitaţi Arca lui Ken Ham. Este incredibilă.”

Săruturile între personaje de animație de acelaşi sex, au prefaţat anunţul despre următorul film Disney, un remake după Frumoasa şi Bestia, ce va avea personaje reale şi va include o scenă explicit homosexuală pentru prima dată pe ecran în istoria companiei.

Bill Condon, regizorul filmului, a declarat că actorul Josh Gad, care îl joacă pe LeFou, un asociat al personajului negativ Gaston, ”deschide un nou orizont în privinţa expunerii comunităţii homosexuale, “ şi, a adăugat, “va fi ceva cu adevărat rafinat şi adorabil.”

“Va fi un moment drăguţ între homosexuali intr-un film Disney,” l-a descris Condon, fără a da detalii.

Evaghelistul Franklin Graham, preşedintele organizaţiei Samaritean’s Purse (ntr. Punga Samariteanului), a discreditat ştirea, pe care a calificat-o ca fiind “o încercare de a forţa agenda homosexuală asupra copiilor.”

“Disney are dreptul să facă ce filme doresc, suntem o ţară liberă,” a scris Graham pe Facebook. “Dar ca şi creştini, avem de asemenea dreptul să nu susţinem această companie. Sper că toţi creştinii vor spune nu lui Disney.”

Pentru Știri Creștine, Ionuț Poteras

Written by: admin

Rate it

Previous post

Știri

Palatul regelui biblic Sanherib a fost descoperit sub mormântul proorocului Iona

Străvechiul palat al regelui asirian Sanherib, despre care se vorbeşte în Scriptură, a fost descoperit după ce luptători ai grupării teroriste Statul Islamic au distrus mormântul proorocului Iona care era aşezat chiar în vârful palatului. Pe măsură ce gruparea Statul Islamic este forţată să părăsească teritoriile din Irak şi Siria pe care le-au controlat începând cu anul 2014, arheologii au făcut noi descoperiri. Se crede că militanţii Statului Islamic au […]

todayMarch 12, 2017 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%