Despre

Background

Isus i-a zis: “Eu sunt Calea, Adevărul si Viața. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine. ( Ioan 14:6)

Cu ajutorul Lui Dumnezeu Radio Calea Spre Cer a luat fiinta in anul 2009 – luna septembrie  . 
Radio Calea Spre Cer este un radio care difuzează muzică creștină în limba română 24/7

Acest radio a fost creeat cu scopul de a vesti cuvântul Lui Dumnezeu – Evanghelia. Dumnezeu ne-a sprijinit la acesta pentru că , a rânduit un donator pentru serverul radioului si din Septembrie 2009Radio Calea Spre Cer  este disponibil pentru a fi ascultat oriunde în toată lumea , pe internet .

Cu ajutorul Lui Dumnezeu încercăm să difuzăm o muzică , care zidește in viața de credință și mesaje pentru sufletul fiecăruia. Pentru a putea rămâne aproape de dragostea Lui Dumnezeu și dragostea Lui sa rămână în noi.

Vrem sa mulțumim în primul rând Lui Dumnezeu pentru că ne sprijinește în această lucrare și totodată și celor de la www.ForceSp.ro .

Nu în ultimul rând vrem să vă mulțumim si dumneavoastră tuturor celor care ne vizitați și contribuiți cu articole pentru saitul radioului , fie materiale Audio , Video , Foto sau Text .

Radio Calea Spre Cer – Va dorește tuturor o viață binecuvântată de Dumnezeu , cu credința , dragoste , pace si multa răbdare .

Vă rugăm să ne sprijiniți în rugăciune pentru ca tot ceea ce difuzăm la radio sau postăm pe site , sa fie o hrană sănătoasă și curată pentru cei care ascultă !

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%