Știri

Moscova: Inspecție neanunțată la sediul Radioului Creștin Rus

todayMarch 6, 2017 1

Background
share close

În luna februarie, procurorul din Moscova a început o inspecție neanunțată la sediul Misiunii de Radio Creștin Rus, anunță Christian Telegraph. „La început a fost vorba doar de o plângere venită din partea vecinilor, dar apoi au apărut diverse reclamații care au reprezentat o problemă serioasă pentru întreg Centrul Creștin, care a fost construit în perioada 1995-1996 și în care se desfășoară astăzi mai multe activități de misiune”, a anunțat bordul de conducere al centrului de misiune.

via christiantelegraph.com

„Dovezile și explicațiile noastre sunt pur și simplu ignorate. Vă rugăm să ne purtați în rugăciune, ca Domnul să intervină în aceste circumstanțe dificile și să ne arate cum să procedăm cu autoritățile, să ne dea puterea de a trece prin încercări”, s-a menționat.

Misiunea Radio Creștin Rus este strâns legată de un nume cunoscut în cercurile evanghelice, și anume predicatorul de radio Yarl Peysti. Organizația desfășoară o activitate intensă în rândul deținuților și al celor care se confruntă cu dependențe în Rusia. Această organizație a înființat și se ocupă de câteva centre de reabilitare pentru bărbați și femei. Organizația publică, de asemenea, revista pentru deținuți intitulată „Evanghelia în spatele sârmei ghimpate”.

„Milioane de ruși pentru Hristos!” – Aceste cuvinte spuse de predicatorul evanghelic Nicolae Peysti au devenit motto-ul Radioului Creștin Rus. Nikolai Peysti și fiul său Jarl au fost printre primii care s-au adresat poporului rus prin predicarea Evangheliei pe unde radio.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Știri

CHINA: Pastor în arest pentru că a refuzat să permită controlul asupra bisericii

Un pastor din China se află în arest la domiciliu după ce el şi adunarea pe care o păstorea au refuzat să se supună legislaţiei impuse de guvernul chinez bisericilor. Autorităţile chineze, care promovează un mediu din ce în ce mai represiv la adresa bisericilor neregistrate oficial, îl ţin pe pastorul Jin Tianming sub arest la domiciliu, pentru refuzul acestuia de a înregistra adunarea sa, biserica Shouwang din Beijing, sub […]

todayMarch 6, 2017

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%