Filme Creștine

Filmul Isus din Nazaret ( versiunea pentru copii )

todaySeptember 8, 2014 56

Background
share close

În primul secol, un grup de copii se întâlnesc pentru a vorbi despre ceea ce au văzut și auzit despre Isus. Unii cred că Isus este Fiul lui Dumnezeu. Dar alții cred că Isus ar putea fi doar pacalirea oamenilor.

O fată cunoaște rudele lui Isus și spune ceilalți copii despre nașterea lui Isus. La momentul potrivit, un înger pare să Maria, care ar fi mama lui Isus. El confirmă că Isus ar fi Fiul Duhului și Maria. Și după ce am călătorit în Nazaret cu soțul ei Iosif, Maria dă naștere la Isus la fel ca în fiecare profeție prezis. Când Ioan Botezătorul botează pe Isus, Duhul Sfânt se bazează pe El și glasul lui Dumnezeu proclamă că Isus este Fiul Său.

Imediat, Isus atrage atenția. Oamenii din Nazaret nu-l cred când El pretinde a fi Mesia. El a umple bărcile de un pescar pe nume Peter cu pește și Petru înțelege că Isus este Fiul lui Dumnezeu. Copiii se opresc aici și du-te înapoi acasă. Un băiat pe nume Benjamin întreabă despre Isus. Dar tatăl său nu este de acord.

Copiii urmeze pe Isus în jurul valorii de, martor minunile Lui, și ascultă să-l învețe. Isus ridică o fată din morți, cheamă pe oameni imperfecți ca vameșii să-L urmeze, învață toată lumea să fie drăguț și milostiv reciproc, și execută o femeie se spală picioarele cu lacrimile. El învață în pilde nimeni nu înțelege cu adevărat, calmeaza furtuna furios, dă vederea orbilor, și îi ajută pe cei care nu vede nici o valoare ca ajutor. El arată copiilor un mod uimitor, puternic și natură de a trăi. Când Isus hrănește 5.000 de oameni, cu câteva pâini și pești, Benjamin se trezește crezând Isus este Fiul lui God.Benjamin spune ceilalti copii cum nu credea la început. Dar, după ce a văzut minunile, auzind-l învețe despre dragostea lui Dumnezeu, văzând durerea și sacrificiul Lui, și auzul învierii Lui, Benjamin crede. Benjamin și Sarah vorbesc cu copiii uitam povestea lor despre Isus și ce înseamnă să crezi cine este El și-L accepte ca Mântuitor al lor.

Cum copiii invata despre Isus?

Ce înseamnă Isus pentru tine? Este El Mântuitorul tău?

Written by: admin

Rate it

Previous post

Articole

Invierea Lui Hristos – Privilegiul si fericirea crestinilor

Invierea Lui Hristos - privilegiul si fericirea crestinilor Vorbind despre insemnatatea invierii Lui Hristos , apostolul Pavel spune: " daca n-a inviat Hristos , credinta noastra este zadarnica, voi sunteti inca in pacatele voastre si prin urmare si cei ce au adormit in Hristos sunt perduti" ( 1 Corinteni  15:17-18 ) Invierea Lui Hristos este momentul decisive al relatarilor Noului Testament si miezul credintei  crestine. Datorita faptului ca Hristos este […]

todaySeptember 8, 2014 37

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%