Articole

Vino acasa fiul meu

todaySeptember 8, 2014 1

Background
share close

Vino acasa fiul meu

fiul risipitorFiul meu te astept sa vi acasa,vino de pe caile pe care ratacesti. Ti-am trimis si o scrisoare in care scrie ca te-am iertat de toate greselile tale si in care iti spun cat de mult te iubesc dar cred ca nu ai avut timp sa o citesti. I-mi este asa de dor de tine si imi aduc aminte cu placere de vremea cand erai copil, eu am vegheat asupra ta inca de cand  erai o fiinta fara chip in pantecele mamei tale,am fost langa tine atunci cand ai facut primii pasi si ti-am intarit piciorusele ca sa poti merge, am fost alaturi de tine de fiecare data cand erai bolnav si ma strigai sa te ajut, te-am vegheat in fiecare noapte ferindu-te de toate himerele noptii. Atunci cand ai crescut mana mea protectoare a inceput sa ti se para prea restrictiva dar eu totusi am continuat sa veghez asupra ta si de fiecare data cand veneai de la liceu noaptea pe strazile intunecoase  eu mergeam alaturi de tine si nimeni nu ti-a facut nici un rau.Fiul meu stiu ca ai gresit mult si ai inima incarcata, poate nu crezi ca mai exista iertare pentru tine dar sa sti ca pentru vina ta a suportat pedeapsa fratele tau mai mare, a luat totul asupra Lui si El te iubeste atat de mult incat a acceptat chiar sa moara pentru vina ta.Vino fiul meu caci usa casei mele este deschisa la fel si inima mea.Tatal tau care te iubeste mult te asteapta acasa !………..

Pacatosule oricine ai fi DUMNEZEU tatal te asteapta sa ajungi cu el in rai, pentru toata vina ta a platit DOMNUL ISUS HRISTOS esti iertat, tu trebuie doar sa vi . VINO CACI DUMNEZEU TE ASTEAPTA, citeste scrisoarea LUI catre tine BIBLIA  !

By: daniel

Written by: admin

Rate it

Previous post

Articole

Vrei sa fii iertat si eliberat de Isus ?

Domnul Dumnezeu este plin de dragoste si el nu doreste moarte pacatosului vrea intoarcerea lui dupa cum este scris in : " ( Ezechel 18:21-23 ) Dar, daca cel rau se intoarce de la toate pacatele pe care le-a savarsit si pazeste legile Mele si face ce este drept si placut , va trai negresit , nu va muri. Toate faradelegile pe care le-a facut i se vor uita. El va […]

todaySeptember 8, 2014 8

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%