Articole

Vrei sa fii iertat si eliberat de Isus ?

todaySeptember 8, 2014 8

Background
share close

rugaciuneDomnul Dumnezeu este plin de dragoste si el nu doreste moarte pacatosului vrea intoarcerea lui dupa cum este scris in :

” ( Ezechel 18:21-23 ) Dar, daca cel rau se intoarce de la toate pacatele pe care le-a savarsit si pazeste legile Mele si face ce este drept si placut , va trai negresit , nu va muri. Toate faradelegile pe care le-a facut i se vor uita. El va trai din pricina neprihanirii in care a trait . Doresc Eu moartea pacatosului? Zice Domnul Dumnezeu. Nu doresc Eu mai degraba ca el sa se intoarca de pe caile lui si sa traisca ? “

Dumnezeu vrea sa dea iertare tuturora , doar ca lucrul acesta depinde de noi , trebuie sa vrem sa fim eliberati , trebuie sa vrem sa fim iertati si trebuie sa credem caci Dumnezeu poate sa ne dea iertare si eliberare de orice lucru , apoi sa ne intoarcem si sa renuntam la acel lucru care ne desparte de Dumnezeu , iar daca nu avem putere , trebuie sa cerem si putere  ” Caci Dumnezeu este Acela care lucreaza in voi si va da, dupa placerea Lui, si vointa si infaptuirea. (Filipeni 2:13) “ .
deci daca nu avem putere sa cerem la Dumnezeu si  El ne-o da , iar daca nu reusim sa fim eliberati nici in felul acesta , trebuie sa mergem la fratii lucratori din biserica sa ne marturisim pentru ca suntem stapaniti de un duh strain care nu iese din noi , numai cu punerea mainilor sau prin ungerea cu untelemn.

Sunt multe categorii de oameni , dar Dumnezeu sa ne ajute sa fim printre cei care vrem iertarea , care vrem sa ne intoarcem de la caile noastre si care vrem sa traim o viata binecuvantata in frica de Domnul . De exemplu , exista o categorie de oameni care au vazut minunile Lui Dumnezeu , care au auzit minunile Lui Dumnzeu si nu doresc iertarea . In Evanghelia dupa Matei 8:28 Domnul Isus a eliberat doi indraciti si a trimis dracii din ei intr-o turma de porci iar in versetele 33 si 34 vedem ca oamenii din cetatea aceasta nu vroiau ajutorul lui Isus : Matei 8:33-34 Porcarii au fugit si s-au dus in cetate de au povestit tot ce se petrecuse si cele intamplate cu indracitii. Si iata ca toata cetatea a iesit in intampinarea Lui Isus si , cum L-au vazut , L-au rugat sa plece din tinutul lor.

Te incadrezi si tu in categoria oamenilor din aceasta cetate ?

Dumnezeu vrea sa-ti dea iertare , vindecare si eliberare in numele Lui Isus Hristos , doresti acest lucru ?
Matei 9:27-31 Cand a plecat de acolo s-au luat dupa Isus doi orbi , care strigau si ziceau: ” Ai mila de noi , Fiul lui David ! “. Dupa ce a intrat in casa orbii au venit la El. Si Isus le-a zis : ” Credeti ca pot face lucrul acesta ?” “Da , Doamne”, I-au raspuns ei. Atunci S-a atins de ochii lor si a zis : ” Faca-vi-se dupa credinta voastra!” Si li s-au deschis ochii. Isus le-a poruncit cu tot dinadinsul si le-a zis ” Vedeti sa nu stie nimeni”. Dar ei cum ai iesit, au raspandit vestea despre El in tot tinutul acela.

Iti doresti sa iti capeti vederea spirituala , sa fii eliberat sau vindecat ?

Striga dupa Domnul Isus , El iti va raspunde , crede ca Dumnezeu poate sa iti dea eliberare deplina si iertare de pacate daca te caiesti. Dumnezeu va face lucrul acesta si cu tine , la fel cum a facut Domnul Isus cu acesti doi orbi. Cand o sa primesti iertarea si eliberarea de la Dumnezeu , nu o sa poti sa stai nepasator. Cu siguranta o sa simti o bucurie deplina si o sa raspandesti vestea minunii care a facut-o Dumnezeu in viata ta .

Daca ai crezut , ti-ai cerut iertare de la Dumnezeu , ai fost eliberat si iertat , ce urmeaza acum ?

Ezechel 18:24 Insa daca cel neprihanit se abate de la neprihanirea lui si savarseste nelegiuirea, daca se ia dupa uraciunile celui rau , s-ar putea sa traiasca el oare ? Nu , ci toata neprihanirea lui va fi uitata, pentru ca s-a dat la nelegiuire si la pacat , de aceea va muri in ele .

Daca am primit eliberare si iertare de la Dumnezeu , trebuie sa staruim in continuare in rugaciune , sa cerem credinta sa putem sa ramanem in continuare in ascultare de El. Aceasta nu este o povara pe umerii nostrii ci dinpotriva este o viata plina de binecuvantari ceresti si pamantesti , Domnul Dumnezeu va purta de grija noastra in fiecare zi pentru ca suntem copii Lui .Trebuie doar sa vrem sa ascultam de El si sa ne dorim sa facem voia Lui.
Un mesaj de incurajare pentru tine din partea Domnului Isus :
Evanghelia dupa Matei 11:28-30 Veniti la Mine , toti cei truditi si impovarati , si Eu va voi da odihna . Luati jugul Meu asupra voastra si invatati de la Mine , caci Eu sunt bland si smerit cu inima; si veti gasi odihna pentru sufletele voastre. Caci jugul Meu este bun si sarcina Mea este usoara.

Dumnezeu sa va binecuvanteze cu viata vesnica ! Amin !

Written by: admin

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%